Vad är nytt

Godkänd kerstewll - Ansök till Kriminell

kerstewll

New member
Användarnamn: kerstewll

Ålder? 17

Ditt DiscordNamn t.ex (Elric#4327) kerstewll #6654

Berätta om din karaktär. Han heter håkan Åkesson, 21 år, gillar staden, gillar att köra bil, kan hantera vapen, bra på att smyga, vill tjäna mycket pengar, trött på att vara fattig.

Varför vill du bli kriminell på servern? För jag vill tjäna mycket pengar.

Vilka erfarenheter har du inom Kriminell RP? Inga

Beskriv ett bra kriminellt scenario.

Berätta hur ett bra bankrån scenario går till Man börjar med att planera vad man ska råna, vilka som ska vara med och råna/vakta så det inte något går fel och vilka positioner man ska ha när man rånar och mycket annat. Sen måste man planera vilka kläder man ska ha hur man kommer in i banken och vem man ska ta som gissla, jag skulle rekommendera och ta någon som många känner till och många bryr sig om, Efter man har planerat allt i minsta detalj så är det dags att råna, man börjar med att ställa bilarna där dom ska vara sen så tar man gisslan man har planerat att ta, efter det åker man till banken och där tar alla sina positioner (tex en håller gisslan, en vaktar stora ingången och en vaktar lilla ingången och den sista är nere i valvet och tar pengarna.) Medans han i valvet tar alla pengar så pratar dom vid ingångarna med polisen vilka krav man har. När pratandet med polisen är klar och valvet har tömts är det dags att åka, man tar med gisslan ut hoppar in i bilen och släpper gisslan precis innan man åker. Sen åker man till en slutposition där man byter

Du är i en polisjakt med flera polisbilar efter dig, du är tungt beväpnad. Vad gör du för att ta dig ur? Jag skjuter av poliserna.

Är det okej att skjuta vid trafikstopp någon gång? Nej

När får du öppna eld med dina vapen? När man ska försvara sig själv.

Du och ditt gäng står på ett område, plötsligt ser ni att ett annat gäng är påväg mot området. Vad gör ni? Vi säger åt de o dra.

Berätta vad Meta Gaming innebär och hur det kan påverka det kriminella rollspelandet. man kan bli kidnapad och pratar dc med ditt jäng och säger vart du är

Vad har du för mål med ditt rollspel som kriminell? Tjäna mycket pengar.

Skulle du fortsätta och spela på serven ifall du inte får vara kriminell? Ja såklart
 
W

Wazy

Guest
Godkänd men utveckla frågan på muntligt!


Vad har du för mål med ditt rollspel som kriminell? at bli rik
 
Topp